Grafzerken

Een begraafplaats vraagt een passend grafzerk. Samen bekijken we de mogelijkheden. U kiest de steensoort, afwerking, gravering en details. Wij plaatsen, passen bestaande grafzerken aan en zorgen voor het onderhoud. 

Grafzerken bestellen: een begeleide keuze

Wij hebben heel wat verschillende modellen van grafzerken te bekijken in onze toonzaal. Indien u niet in de mogelijkheid bent om naar de toonzaal te komen, bezoeken wij u graag thuis met catalogi en stalen van verschillende steensoorten.

We bespreken met u alle mogelijkheden afgestemd op uw wensen en budget. De prijs van een grafzerk is sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de steensoort, dikte en afwerking van de steen, graveringen en andere details zoals porseleinen foto's.

Wij begeleiden u graag in uw keuze zodat uw grafzerk voldoet aan al uw verwachtingen. U ontvangt telkens een offerte op maat waarbij kwaliteit aan verantwoorde en betaalbare prijzen worden gegarandeerd.

Grafzerken plaatsen, aanpassen en onderhouden

Het plaatsen, aanpassen en onderhouden van grafzerken wordt door onze eigen mensen gedaan. Hierdoor kunnen we een vlotte en kwalitatieve service garanderen.

U kan bij ons terecht voor:

  • Bespreken en bestellen van grafzerken
  • Graveren van grafzerken in diverse lettertypes
  • Graveren van tekeningen of foto's in graniet of glas
  • Porseleinen foto’s toevoegen op grafzerken
  • Andere afwerkingsmogelijkheden
  • Aanpassing aan bestaande grafzerken
  • Onderhoud van grafzerken

Urnevelden in Lokeren

Wij leveren ook urnevelden voor de verschillende begraafplaatsen in Lokeren. De steensoort en de afmetingen hiervan zijn steeds dezelfde, maar u kan bij ons terecht voor de keuze van lettertype, het kleur en de persoonlijke gravure.

Onderhoud van grafzerken voor Allerheiligen

U kan bij ons ook terecht voor het onderhoud van zerken. 
We zorgen ervoor dat tegen de periode van Allerheiligen de zerk mooi opgepoetst staat. 
Wenst u graag het onderhoud te regelen, contacteer ons 
of spring even binnen in de winkel.

Alle mogelijkheden in grafzerken bekijken?

Bel ons voor een afspraak 09 348 01 44