Kisten, Urnes en Juwelen

Hoe wil u de overledene opbaren en herdenken? Wij bezorgen u een gepaste kist, urne of asjuweel. In onze toonzaal kunt u enkele voorbeelden bekijken alsook in de beschikbare catalogi. Wij stellen u ook alle mogelijke herdenkingsartikelen voor die u wenst.

Grafkisten

Wij hebben een ruime keuze aan kisten in onze toonzaal met verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Ook een gepersonaliseerde kist behoort tot onze mogelijkheden.

U kan steeds meerdere modellen terug vinden in onze catalogi.

Sierurnen en asjuwelen

Wij kunnen u een uitgebreide keuze van sierurnen aanbieden, om een deel of de volledige as van uw geliefde in te bewaren. Ook sieraden zijn geschikt om een deeltje van de as in te bewaren. De hangertjes en ringen zijn vrijwel allemaal verkrijgbaar in zilver of goud.

U kan uw sieraad ook laten graveren.

Memory Frame

Een foto die veelzeggens is, maar ook kleine spulletjes die waardevol zijn in de herinnering aan een geliefde. Een horloge, die typerende strik ... Een kader waar waardevolle herinneringen kunnen aangebracht worden.

Bronzen herdenkingsartikelen

In onze toonzaal kan u kiezen uit een ruim assortiment aan ambachtelijk zandgegoten bronzen herdenkingsartikelen zoals kruisjes, bloemen en andere vormen.

Vragen? Bespreek ze met ons

Bel ons voor een afspraak 09 348 01 44