Drukwerk

Wij verzorgen uw drukwerk zelf met een ruime keuze aan rouwbrieven, rouwkaarten en rouwprenten. U kan het drukwerk volledig zelf personaliseren of kiezen uit enkele voorbeelden. U ontvangt steeds een proefdruk voor een perfecte oplevering van het drukwerk.

Rouwbrieven, rouwkaarten en rouwprentjes

Aangezien wij het heel belangrijk vinden dat de familie snel voorzien wordt van rouwdrukwerk, staat ons professioneel opgeleid personeel daar voor in.

Wij bieden de keuze uit een ruim assortiment van rouwbrieven, -kaarten en -prentjes met of zonder gepersonaliseerde foto.

Omdat een gepaste tekst of gedicht vinden niet altijd zo eenvoudig is, hebben wij voor u een gedichtenbundel samengesteld die u helpt bij de keuze hiervan.

U kan zich uiteraard laten leiden door enkele voorbeelden die wij aan u voorstellen. Zo kiest u de vorm, de uitlijning, het lettertype, de kleur en eventueel andere mogelijkheden volledig naar wens.

Om u een uitstekende service te bieden wordt er altijd eerst een proefdruk voorgelegd. Na controle van de proefdruk door u, verzorgen wij het drukwerk zoals besproken. Alleen zo kunnen wij u een perfecte oplevering garanderen.

Vragen? Bespreek het met ons

Bel ons voor een afspraak 09 348 01 44