Een verzorgde uitvaartdienst, daar kunt u op rekenen.

Uitvaartcentrum Van Lent staat garant voor een stijlvol afscheid met respect voor iedere levensopvatting.

Begraving of crematie

U heeft de keuze om de overledene te begraven of te cremeren. Wij regelen samen met u de begraafplaats, plaats van uitstrooiing of opbaring en bezorgen u alle nodige informatie. Afhankelijk van uw wensen begeleiden wij u stap per stap voor een vlot verloop van de begraving of crematie.

Plechtigheid

Een plechtigheid is een persoonlijke keuze, waarbij wij rekening houden met alle mogelijke wensen, culturen en godsdiensten. Of u nu kiest voor een christelijke, burgerlijke of neutrale plechtigheid. Elke plechtigheid wordt met de grootste zorg voorbereid, uitgevoerd en begeleid. Uw plechtigheid kan plaatsvinden in onze aula, in de kerk of op locatie.

Drukwerk

Wij verzorgen uw drukwerk zelf met een ruime keuze aan rouwbrieven, rouwkaarten en rouwprenten. U kan het drukwerk volledig zelf personaliseren of kiezen uit enkele voorbeelden. U ontvangt steeds een proefdruk voor een perfecte oplevering van het drukwerk.

Kisten, Urnes en Juwelen

Hoe wil u de overledene opbaren en herdenken? Wij bezorgen u een gepaste kist, urne of asjuweel. In onze toonzaal kunt u enkele voorbeelden bekijken alsook in de beschikbare catalogi. Wij stellen u ook alle mogelijke herdenkingsartikelen voor die u wenst.

Rouwmaaltijden

We bieden u de mogelijkheid tot het organiseren van een rouwmaaltijd ter plaatse. In onze ruime en moderne zaal kunnen tot 160 personen terecht voor verschillende maaltijdvormen. Wenst u een klassieke koffietafel of opteert u voor een warme maaltijd? Alles kan volledig naar uw wensen worden aangepast.

Grafzerken

Een begraafplaats vraagt een passend grafzerk. Samen bekijken we de mogelijkheden. U kiest de steensoort, afwerking, gravering en details. Wij plaatsen, passen bestaande grafzerken aan en zorgen voor het onderhoud. 

Funerarium

De begroetingskamers baden in een sfeer van rust. Muziek maakt het geheel compleet en kan ook zelf worden gekozen. In alle sereniteit, met begroetingsuren die met u worden afgesproken, kan de overledene voor de laatste maal begroet worden in ons funerarium te Lokeren.